Ваши файлове за печат

Всички файлове за печат трябва да са в цветове CMYK, 300dpi; шрифтовете да са растеризирани и флатнати, векторите да са в криви. Моля да проверите за OverPrint на белите обекти и за пантонски цветове. Всички файлове се правят с "раздувка" (място с фон но без текстове) от 3 до 5мм във всички страни. При големина над 3MB, моля да компресирате и да използвате транзитни сайтове, DOX.bg, File.bg или друг подобен. Препоръчителни формати са: PDF, AI, TIFF, EPS, CDR. Обръщаме внимание, че файл подаден в WORD, EXEL не се смята за пред печат! Въпроси се приемат на телефон и мейл.

Подготвили сте си файл за печат на вашите календари, джобни календари и или пирамидки, ние с радост ще ги напечатаме. Когато имате Ваш проект, ние няма да Ви взимаме допълнително пари за изработката на такъв.

 

В: Как да приготвя свой собствен дизайн за календари?
О: Можете да се свържете с нас и ние да Ви предложим да направим проект за вас или вашата фирма. Нашите дизайнери ще направят така че, да крайният продукт да изглежда луксозен и да знаете защо сте платили на професионалисти.
Разбира се има и друг начин, да го приготвите Вие, използвайки някоя от доказаните компютърни програми като: Illustrator, InDesign, CorelDraw, PhotoShop и т.н.

 

В: Какъв трябва да е изходният файл?
О: Изходен файл при Ваш собствен дизайн се приемат (*EPS; *TIF; *CDR; PDF; *PS; мащаб 1:1) min 300 dpi; без допълнително доплащане.

 

В: Каква цветова гама трябва да бъде файла?
О: Файл при Ваш собствен дизайн трябва да бъде в: CMYK.

 

В: Какво ще получа в крайна сметка?
О: Първокласен печат на Тяло пълноцветно, върху Картон ХРОМ МАТ 300 гр/м² (ултра бяла), както лакиране с UV лак за лицевата част (Опция).

 

В: Как да изпратя файла?
О: Имате две възможности:
1. Да ползвате нашият сайт и да качите файловете докато правите поръчката си.
2. При големина над 3MB, моля да компресирате и да използвате транзитни сайтове, DOX.bg, File.bg или друг подобен. Препоръчителни формати са: PDF, AI, TIFF, EPS, CDR, PS или друг.

 

Обръщаме внимание, че файл подаден в WORD, EXEL не се смята за пред печат! Въпроси се приемат на телефон и мейл.

Моля, всички клиенти да опишат информацията която искат да се въведе за координати и т.н. в поръчката място съобщения. Наш служител ще се свърже с вас при първа възможност.

Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас контакти